AcasăNewsAndrei Andronie, condamnat la 5 ANI si 6 LUNI de INCHISOARE cu...

Andrei Andronie, condamnat la 5 ANI si 6 LUNI de INCHISOARE cu EXECUTARE

Andrei Andronie, tanarul care in noiembrie 2011 a ucis doi oameni intr-un accident, in timp ce fugea de politisti, a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare. Decizia este executorie, dar nu definitiva, noteaza realitatea.net.

Dupa aproape doi ani si jumatate de la producerea accidentului in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata, procurorii sustin ca Andrei Traian Andronie este vinovat de ucidere din culpa. De asemenea, tanarul este acuzat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuzul de a i se recolta probe biologice, procuroii cerand ca fiecare infractiune sa fie pedepsita cu maximul prevazut de Codul Penal.

In noiembrie 2011, oamenii legii au incercat sa-l opreasca in trafic pe Andrei Andronie pe Calea Floreasca, insa, urmarit de politisti, tanarul a fugit, a lovit o alta masina iar impactul l-a proiectat intr-un taxi oprit pe dreapta. Soferul si clienta acestuia, o tanara de 22 de ani, si-au pierdut viata in urma accidentului.

Andronie conducea un BMW X 5, pe Calea Floreasca din Bucuresti, gonind nebuneste, cu 150-200 km/h. Automobilul sau a lovit un autoturism Seat, apoi a fost proiectat intr-un taxi. Doua persoane au murit in urma impactului, iar alte trei au fost ranite.

Foto: cdnews.ro

author avatar
Alina Costache
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger