AcasăNewsAndreea Tonciu, luată cu TARGA la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu...

Andreea Tonciu, luată cu TARGA la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu bruneta în jocul pentru recompensă de la Pro TV (VIDEO)

andreea-tonciu-survivor-2022-pro-tvAndreea Tonciu, luată cu TARGA la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu bruneta în jocul pentru recompensă de la Pro TV

Andreea Tonciu se chinuie întruna la Survivor 2022. Bruneta acuză probleme medicale în aproape fiecare ediţie a show-ului de la Pro TV. A fost luată cu targa de pe traseu, așa cum arată în promo-ul emisiunii de la PRO TV. Și un alt concurent a avut nevoie de intervenția medicilor, după o accidentare în timpul probei.

În ediția de duminică, 23 ianuarie, Faimoșii și Războinicii vor avea jocul pentru recompensă, iar traseul nu este deloc unul ușor. Din păcate, mai mulți concurenți se vor accidenta, iar medicii vor interveni de urgență.

Andreea Tonciu și Relu Pănescu au cerut îngrijiri medicale

În emisiunea ce urmează să fie difuzată duminică, 23 ianuarie, se va vedea cum Andreea Tonciu a fost luată cu targa de pe traseul de la „Survivor România” 2022. În ediția de mâine seară se va vedea ce s-a întâmplat exact cu concurent din echipa Faimoșilor.

Relu Pănescu sau Profesorul, așa cum îi spune Cătălin Zmărăndescu, s-a prăbușit în timpul probei. Războinicul a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Echipele luptă pentru 100.000 euro

Cei 12 Războinici și cei 12 Faimoși se luptă la Survivor România 2022 pentru un premiu de 100.000 de euro.

Cei 12 FAIMOȘI de la Pro TV:

  • Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI de la Survivor sunt:

  • Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.
author avatar
Andrei Ștefan
711 afisari

2 COMENTARII

  1. Pe Tonciu au pus-o pe targa cu fatza in jos si a sfasiat cu nasul panza targii!

  2. Oare care au fost ”criteriile” dupa care s-au selectat o parte dintre ”faimosi” cica ??? Unii poate dupa nas, altele dupa inaltime (ca de varsta si forma sportiva nu poate fi vorba), altele dupa felul in care-si aranjaza continuu, parul, altii dupa greutate si varsta, altii ca au jucat si marcat oadata in viata contra lui Dinama, ca-n rest nimic, oricum nu dupa oarecare forma sportiva. In cazul asta trebuia sa-i puna sa joace sah. O labareala protevista.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger