AcasăNewsAndreea Paul Vass a refuzat nominalizarea pentru postul de ministru al Economiei

Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea pentru postul de ministru al Economiei

Andreea Vass

Andreea Paul Vass a anuntat, marti seara, ca a refuzat nominalizarea pentru portofoliul Economiei, mentionand ca „argumentele sunt in primul rand personale” si ca le multumeste colegilor din PDL pentru increderea acordata.

Andreea Vass

„Nu am de gand sa fac rabat de la drumul meu echilibrat. Toate la timpul lor”, a spus Vass, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV. Ea le-a transmis multumiri colegilor din PDL care au desemnat-o si a subliniat ca decizia de a refuza nominalizarea tine de argumente personale. „Le multumesc tare, tare mult colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine”, a mai spus Vass, refuzand sa faca alte precizari.

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici si Bogdan Dragoi sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse din partid.

Conform surselor citate, Andreea Paul Vass a obtinut cel mai mic numar de voturi in Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca ministri in Cabinetul Ungureanu.

author avatar
National
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger