AcasăNewsAndreea Marin si Stefan Banica, pe lista ANAF. Ce a anuntat vedeta...

Andreea Marin si Stefan Banica, pe lista ANAF. Ce a anuntat vedeta de televiziune!

Dupa ce inspectorii ANAF au decis sa ia la puricat averile unor nume grele din Romania, au aparut informatii conform carora Andreea Marin si Stefan Banica ar fi printre cei vizati.

Exista o lista cu aproximativ 8.000 de persoane pe care inspectorii ANAF le vor controla pentru a vedea daca exista diferente semnificative intre averile detinute de acestia si cele declarate la FISC.

Sunt vizati, printre altii, artisti, manelisti, sportivi, fosti sportivi sau interlopi. Au existat informatii conform carora printre cei vizati sunt Andreea Marin si Stefan Banica, dar cel putin vedeta de televiziune a precizat ca, pana acum, nu a primit nicio notificare in acest sens.

„Aflu aceasta poveste la nivel de zvon, caci eu nu am primit nicio notificare in acest sens. Dar chiar si asa, cred ca nu e nimic anormal sa primesti un control la un moment dat, iar acum inteleg ca e vorba de o campanie nationala in acest scop. Din punctul meu de vedere, aceasta procedura ar trebui privita ca normalitate si nu ai de ce sa te temi daca esti un om corect”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe un celebru site de socializare.

Vedeta de televiziune ii asteapta pe inspectori cu bratele deschise si sustine ca „e firesc ca fiecare individ sa-si vada de treaba si sa fie constient ca, fiind corect in privinta taxelor, nu lasa aceasta povara fiscala sa apese pe umerii celor ce se straduiesc sa faca totul bine, fara sa aiba nimic de ascuns”.

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger