AcasăNewsAndreea Marin, Ileana Pescariu si secretul copiilor lor

Andreea Marin, Ileana Pescariu si secretul copiilor lor

Pe langa nenumaratele proiecte, fie de televiziune, caritabile, sau in afacerile cu imbracaminte pentru copii, “ Zana Surprizelor”, Andreea Marin, mai are un job de suflet. Ea lucreaza pentru site-ul www.scoalamamelor.ro. Zilele trecute, Andreea Marin Banica a realizat al treilea interviu cu o vedeta, de data aceasta cu ILEANA BADIU (ex Pescariu si fosta iubita a lui Elan Schwartzenberg n.r.).

Proiectul in care s-a implicat Andreea Marin a depasit graniţele ţarii si are zeci de mii de adepţi deja, dupa numai cateva luni de la punerea in practica a ideii. Interviul cu Ileana Badiu ofera informaţii inedite din perspectiva femeii de afaceri, dar in calitate de mama, Ileana povestind despre ce inseamna dificultatea de a ramane insarcinata, sarcini false sau depresiile ante sau post sarcina.

Ileana aduce in prim-plan si lupta cu kilogramele acumulate in timpul sarcinii, pentru eliminarea carora e necesar uneori mai mult decat un antrenament fizic sau o simpla dieta. Ea a descoperit beneficiile unui nou mod de viaţa si ale detoxifierii.  Cateva fragmente din interviu pe care il puteţi urmari integral pe www.scoalamamelor.ro, mai jos.

… Ileana Badiu (Pescariu): “Stresul are un cuvant care are mare lucru de spus si din cauza caruia femeile nu pot ramane insarcinate. Desi, si eu si el eram sanatosi din toate puntele de vedere, din cauza stresului, nu am ramas insarcinata. Sfatul medicilor atunci a fost: o sa se intample cand nici nu te gandesti, si asa a fost. Mi s-a intamplat sa am sarcini false, eu aveam convingerea ca sunt insarcinata, aveam toata simptomatologia, inclusiv intarzierea menstruaţiei, greţuri etc. Credeam apoi ca am pierdut sarcina, dar de fapt nu fusese sarcina. Multe femei trec prin asta! Sigur ca e o frustrare enorma sa nu faci un copil cand iţi doresti, si ceasul ticaiea si intri intr-o panica care nu ajuta la nimic.

Andreea Marin: Aici avem un punct comun, dintr-o alta motivaţie am renunţat sa cred ca pot ramane insarcinata, dar am ramas! Medicina are limitele ei. Iar faptul ca esti stresat si indarjit diminueaza posibilitatea ca sa ramai gravida.

Ileana Badiu (Pescariu): Am apelat la psiholog. Aveam insomnie, anxietate, un sentiment de panica, si senzaţia ca ceva foarte rau se va intampla. Am slabit, sau te poţi chiar ingrasa, fiecare reacţioneaza diferit, si, evident, lipsa de pofta de viaţa, ceea ce la varsta mea pe care o aveam pe atunci, 23 de ani, nu era normal!

Andreea Marin: Cum ţi-ai revenit?

Ileana Badiu (Pescariu): Cum mi-am revenit la forma iniţiala dupa nastere? Am baut timp de zece zile numai lichide extrase din plante verzi: patrunjel, castraveţi, ţelina verde, mere verzi, combinate, dar dupa sfatul unor specialisti. (…)Mananc multe nuci, curmale, migdale, si am devenit vegetariana. Efectul a fost si este incredibil. Slabesti dar te si simţi foarte bine, ai multa energie iar analizele, desi inainte avusesem probleme hepatice, acum mi-au iesit perfect!

author avatar
Mihaela Schwartz
3.700 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger