AcasăNewsAndreea Marin divorteaza din nou

Andreea Marin divorteaza din nou

Tuncay a ales sa lase sa treaca niste zile pana sa spuna si el versiunea lui

O noua etapa din viata Andreei Marin s-a incheiat cum nu se poate mai trist, mai exact cu un divort. Cea care a anuntat deznodamantul casniciei sale cu Tuncay Ozturk a fost chiar vedeta TV.

Dupa o perioada in care totul parea sa mearga perfect pentru ea la capitolul viata personala, in care a calatorit alaturi de barbatul iubit, au aparut impreuna la evenimente, fiind invidiati pentru relatia lor, in ciuda diferentei de varsta, aspect netrecut cu vedere de carcotasi, Andreea Marin si  fizioterapeutul Tuncay Ozturk se despart.

La trei ani de cand semna, alaturi de sotul sau de la acea vreme, Stefan Banica, un mesaj postat pe o retea de socializare prin care anuntau despartirea dupa un mariaj de sapte ani, scenariul s-a repetat in cazul Andreei Marin. „Zana Surprizelor”, cum inca o numesc cei care au urmarit emisiunea pe care a realizat-o la postul public, ani la rand, a cerut, ca si precedenta data, discretie in jurul acestui subiect sensibil. Andreea Marin o pune in prim plan pe micuta ei, Violeta, pe care vrea sa o protejeze de orice zvonuri ar putea aparea in jurul acestui divort.

Relatia celor doi indragostiti s-a destramat

Andreea ales, asadar, sa anunte tot pe Facebook destramarea relatiei sale cu Ozturk (30 de ani) si despartirea de cel de-al treilea ei sot, dupa un mariaj oficializat, in mare taina, la finele anului 2013. „Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit”, a marturisit Andreea Marin.

 

Motivele care i-au facut pe cei doi soti sa renunte la legamant si la juramintele de dragoste facute unul altuia nu au fost facute publice, din motive lesne de inteles, desi ele se pot citi printre randuri.

author avatar
Cristina Stefan
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger