AcasăAndreea Esca, pusa in fata unei alegeri dificile: Adrian Sarbu sau Pro...

Andreea Esca, pusa in fata unei alegeri dificile: Adrian Sarbu sau Pro TV

Andreea Esca are o alegere dificila de facut, dupa ce noua conducere a Pro TV a interzis angajatilor sa mai lucreze si in alte locuri.

Asadar noul director, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, a pus-o in fata unei aleregeri difcile pe emblema postului, stirista Andreea Esca. Potrivit reportervirtual.ro, Esca trebuie sa hotarasca daca ramane la pupitrul stirilor, ori redactor-sef la revista „The One”, aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu. Andreea Esca se afla de zece in fruntea revistei „The One”.

In aceeasi situatie se afla si si Oana Cuzino, care prezinta la Pro TV emisiunea „Ce se intampla doctore?”, dar conduce si revista cu acelasi nume, CSID, aflata tot in proprietatea lui Adrian Sarbu prin Mediafax Group. Potrivit sursei citate, Oana Cuzino a anuntat deja despre situatia in care a fost pusa de conducerea Pro TV si poarta discutii cu Mediafax Group, insa Andreea Esca nu a facut deocamdata niciun pas, dar toti se asteapta ca ea sa renunte la conducerea revistei.

author avatar
Andra Nesu