AcasăAndreea Esca nu i-a iertat pe Huidu si pe Gainusa pentru ca...

Andreea Esca nu i-a iertat pe Huidu si pe Gainusa pentru ca au difuzat filmuletul in care ea vorbea urat! (VIDEO)

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor ProTV, inca este suparata pe Huidu si pe Gainusa pentru ca au dat pe post un filmulet cu ea in care vorbea urat.

In plus, vedeta a fost foarte afectata la acea vreme de gestul carcotasilor. Esca spune ca totul a fost un exemplu de necolegialitate. „Atunci m-a deranjat faptul ca gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate si ca bucatica de material era din afara programului. E ca si cum eu te-am prins pe tine la baie facand pipi inainte sa intri in jurnal si am dat pe post. Daca dai din timpul jurnalului, cum da despre toata lumea, ca ai gresit, ca te-ai inecat, e OK, dar cand dai din viata mea personala, ca n-ai de unde altundeva sa dai, ca nu gasesti altceva, ma deranjeaza. Atunci eram si insarcinata cu Alexia, in cinci luni, si am perceput gluma foarte rau”, a declarat Andreea Esca,  intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, potrivit Libertatea.

Stirista nu este deloc interesata daca cineva a complotat impotriva ei si caseta a ajuns in mainile carcotasilor: „Nu stiu si nici nu ma intereseaza. Nu cred in scenarii, ca a dat-o cineva, chiar cred ca a fost o intamplare, ca o fi scapat pe cablu si a ajuns la ei. Nu cred ca a facut-o cineva in mod intentionat. Sincer”.

[youtube]954igcjHH2o[/youtube]

 

author avatar
Andra Nesu