AcasăNewsAndreea Esca isi aminteste cum "l-a descoperit" pe Andrei Gheorghe

Andreea Esca isi aminteste cum „l-a descoperit” pe Andrei Gheorghe

Andreea Esca, una dintre figurile emblematice ale postului TV din Pache Protopopescu, se numara printre vedetele care au transmis public cateva ganduri, dupa ce vestea ca Andrei Gheorghe a plecat subit din aceasta lume s-a raspandit cu repeziciune in mediul online si nu numai.

Prezentatoarea principalului jurnal de la Pro TV a postat pe facebook un mesaj simplu, dar graitor despre omul de radio care a lucrat la Pro Fm, dar si la alte posturi de radio din Capitala si nu numai. „Intr-o noapte eram in masina catre casa si l-am auzit la ProFm. M-am dus direct in studioul radioului din Calea Victoriei sa vad cum e omul din spatele acelei voci fascinante, din spatele acelui discurs atat de liber… Asa l-am descoperit pe Andrei Gheorghe. Asa e ramas pana ieri. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, suna gandurile pe care Andreea Esca le-a trecut pe pagina sa de socializare, inainte de a face trimitere la o postare a fostului om de radio si TV, din septembrie anul trecut. La acel moment, Andrei Gheorghe isi incheia mesajul astfel: „sint obosit si drumul nu se mai zareste”.

Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in casa acesutia din Voluntari, luni seara tarziu. Avea la 56 de ani, iar primele ipoteza conduc catre ideea ca sfarsitul i-ar fi fost provocat de un stop cardiac.

sursa foto romaniatv.net/captura Facebook/Andreea Esca

646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger