AcasăNewsAndreea Cosma: am aflat ca am primit clasare

Andreea Cosma: am aflat ca am primit clasare

Deputatul a ajuns in prima zi a saptamanii la Parchetul General, in legatura cu o plangere pe care a formulat-o.

Insa pana sa intre in sediul Parchetului, a confirmat ca a aflat ca DNA-ul a clasat o cauza ce o viza, asemeni tatalui sau, fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma. Deputatul Andreea Cosma a explicat ca este vorba despre „un dosar inceput acum cativa ani de structura DNA Ploiesti, dosar in care am fost audiata in decembrie 2018 la Bucuresti – pentru ca dosarele in care eu, tatal meu si fratele meu am ramas cu vreo calitate la Ploiesti au fost mutate la Bucuresti – am fost audiata si astazi am aflat ca am primit clasare”. Si ca dosarul respectiv viza „niste terenuri”.

sursa foto: cdep.ro

270 afisari

1 COMENTARIU

  1. Infractori comunisti pusi in libertate! Oameni cinstiti batuti si gazati!
    Puscariile se vor goli de infractori si in locul ciorditorilor vestiti vor fi condamnati cei ce fac cozi interminabile la ANAF ca sa-si plateasca Taxele si Birurile comuniste!
    Cine nu fura nu e cu noi, noul slogan pesesdist! Scirba si Lehamite!

    Programul de „cuvernare” al Pesede…de 2 ani incoace zice Balaurul cu Mustacoara: Scapati-ma de Puscarie…vreau si eu sa ma insor…sa aiba cine sa vina sa-mi aduca si mie o chiftea, acolo dupa gratii e greu…!Vreti sa ramina „aia mica” singura cu cormoranii prin piscina…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger