AcasăNewsAndreea Balan, in culmea fericirii dupa ce a nascut!

Andreea Balan, in culmea fericirii dupa ce a nascut!

Solista trece, fara dar si poate, prin cea mai frumoasa perioada a vietii. In aceasta ultima zi a saptamanii, Andreea a adus pe lume primul ei copilas, o fetita.

Micuta, pe care Andreea si-a anuntat fanii de ceva vreme ca planuieste sa o numeasca Ella, a venit pe lume cu putin inainte de data la care se asteptau parintii ei, insa acest lucru nu a facut decat sa ii bucure pe mama, tatal, dar si pe membrii familiilor lor.

Primul instantaneu pe care Andreea l-a facut public dupa ce a nascut-o pe micuta Ella

Dupa cum era de asteptat, Andreea Balan a trecut prin mari emotii inainte de nastere, insa gandul ca avea sa isi vada, in sfarsit, micuta a facut-o sa fie puternica. Interpreta, jurat al emisiunii „te cunosc de undeva”, difuzata de Antena 1, a nascut la o clinica privata din Capitala. „Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea.”, le-a transmis Andreea fanilor si celor care o indragesc, via Facebook, din vlinica in care a adus-o pe lume pe fetita ei si a actorului George Burcea, cu care interpreta are o relatie de aproape doi ani.

Admiratorii s-au grabit sa le ureze toate cele bune copilei, dar si mamei sale. O felicitam si noi pe Andreea Balan si ii uram ei si Ellei sa fie sanatoase si sa aiba o viata plina de bucurii!

sursa foto: Facebook/Andreea Balan

author avatar
Cristina Stefan
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger