AcasăAnda Adam, surpriza de PROPORTII! Duet de SENZATIE cu indragitul Cristi Minculescu!

Anda Adam, surpriza de PROPORTII! Duet de SENZATIE cu indragitul Cristi Minculescu!

Anda Adam a facut senzatie pe scena de la „Te cunosc de undeva”. Ea a trebuit sa intre in pielea cantaretului de la Iris, Cristi Minculescu.

Cu o peruca grizonata, tricou negru, blugi si sacou, Anda Adam si-a facut aparitia pe scena dezinvolta, reusind sa intre cu succes in pielea personajului sau. Dupa primele versuri cantate, si-a facut aparitia alaturi de ea nimeni altul decat indragitul Cristi Minculescu. Amandoi au facut un duet de senzatie care a fost apreciat la justa lui valoare.

Cantaretul a recunoscut ca se bucura foarte mult ca este pe scena de la Antena 1. Mai mult de atat! A povestit ca, la un moment dat cand si alta vedeta a intrat in pielea lui, a fost sunat de un prieten care i-a spus: „Te vad la televizor!” Asa ca, se bucura nespus de mult ca este a doua oara cand „se vede” la „Te cunosc de undeva”.

Membrii juriului au ramas aproape fara cuvinte in fata unui moment demn de nota zece. „Anda, ti-ai facut tema atent. Ai fost mult mai relaxata. Mi-ai placut foarte mult. Ai fost fantastica. Iti multumim”, i-a spus Ozana.

„Eu nu am fost la multe concerte, dar la Iris am fost. Anda, ai fost foarte buna. Iti doresc sa aiba cine sa te inveleasca atunci cand soarele iti bate in geam”, i-a spus si Andrei Aradits.

author avatar
Anca Murgoci