AcasăNewsAnchete dupa moartea ucigasului politistului din Timis

Anchete dupa moartea ucigasului politistului din Timis

Decesul barbatului cercetat pentru crima de la Izvin este cercetat atat la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, cat si al Politiei.

Dupa ce Ionel Marcel Lepa a fost gasit fara suflare, luni dimineata, in celula sa, s-au inceput verificarile care urmeaza sa stabileasca exact cum anume de a fost posibil ca ucigasul politistului sa isi puna capat zilelor in arest.
Ministrul Justitiei a precizat ca a fost informata de catre directorul ANP, in cursul diminetii, despre cazul lui Lepa. „Am solicitat sa faca o cercetare si sa ma informeze”, a anuntat Ana Birchall.

La randul sau, seful Politiei Romane a anuntat ca sunt verificari in curs, promitand ca va anunta rezultatele la finalul acestei etape.

Ucigasul politistlui Cristian Amariei s-a spanzurat la doar cateva zile de la drama pe care a provocat-o, in incercarea de a fugi de oamenii legii.

author avatar
Cristina Stefan
224 afisari

1 COMENTARIU

  1. Peniteenciarele noastre, o adevarata gaura neagra, cu nimic mai modernizate si umanizate decat in anii 50, ba chiar si personalul e la acelasi nivel cu gardienii lui Ficior ori Visinescu…Se moare prea convenabil dupa gratii, mor si infractorii foarte periculosi, de multe ori fara sa apuce judecata (criminalul brasovean care a ucis fata sefului pompierilor din localitate, criminalul politistului), mor si indezirabilii prea informati (Sorin Crivat, judecatorul Mustata…) si multi prea multi anonimi, de multe ori inainte de a vedea vreo sentinta, fie ea si stramba…In vremea asta populimea urlatoare de justitie si executii publice plateste din greu amenzile CEDO pentru tortura, fara sa clipeasca la rusinoasa eticheta de stat european in care tortura e o practica…Anchetele, de forma, au devenit de-a dreptul rusinoase, incadrarile de personal n-au niciun control, in afara criteriului de neam nu cred sa mai fie nevoie de alte aptitudini…poate doar rautatea genetica si apetitul sadic, daca nu cumva sistemul se ocupa sa-i califice la locul de munca…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger