AcasăNewsAnchetatorii, şocaţi când au aflat cine e principalul suspect în cazul dublei...

Anchetatorii, şocaţi când au aflat cine e principalul suspect în cazul dublei crime din Botoșani

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

Anchetatorii au aflat detalii șocante în dosarul dublei crime din Botoșani. O adolescentă de numai 13 ani este suspectă în acest caz, care a îngrozit o întreagă comunitate. Două femei, mamă și fiică, de 82 si 54 de ani, au fost găsite fără suflare, în casa lor, cu răni îngrozitoare pe tot corpul.

Fiind minoră, fata nu răspunde penal pentru faptele sale. Ea a fost ridicată de poliţişti şi internată într-un centru de minori al DGASPC.

Le-ar fi omorât pr femei pentru bani

Vecinii din sat sunt șocați de cele întâmplate și bănuiesc că ar fi vorba despre o dublă crimă în scop de jaf. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor.

„Au fost demarate cercetari sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Criminaliștii au găsit și arma crimei, un cuțit de bucătărie. Urmele i-au dus la suspectul principal: o fată în vârstă de numai 13 ani care le cunoștea pe cele două victime.

Deocamdată nu au fost formulate acuzații directe împotriva fetei, care trebuie audiată în prezența unui psiholog si a unui membru al familiei. Ea a fost preluată de Directia de Asistență Socială.

author avatar
Andrei Ștefan
580 afisari

4 COMENTARII

  1. Generatia tinara de criminali si drogati influientati de cultura americana care au peste 40 000 de crime pe an si in jur de 60 de milioane se drogheaza o natiune pierduta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger