AcasăDezvaluiriAnchetatorii i-au construit profilul lui Gheorghe Dincă, Monstrul din Caracal

Anchetatorii i-au construit profilul lui Gheorghe Dincă, Monstrul din Caracal

Anchetatorii i-au făcut lui Gheorghe Dincă un profil care ne arată că acesta este foarte posibil să fie un criminal în serie. Profilul indică faptul că Dincă nu este la primele crime, în cazul Luizei și Alexandrei.

Caracateristicile profilului lui Gheorghe Dincă, conform informațiilor exprimate în cadrul televiziunilor, cuprind „o pluralitate de victime, acte cu caracter repetabil”. De asemenea, „victimele omorâte la intervale mari de timp (zile, săptămâni, luni, ani)”.

Dincă a fost „preocupat să nu lase urme pentru a putea comite noi fapte, iar planul lui merge dincolo de uciderea victimei”. Criminalul manifestă o „indiferență afectivă și este obsedat de propriile fantasme, tinde să comită același act, până când se suprapune perfect fantasmei”. Totodată, acesta „are ca mobil obținerea unor senzații extreme izvorâte din fantasme senzuale cu caracter pervers”. Pe Gheorghe Dincă îl caracterizează „căutarea unor senzații extreme de dominare, manipulare și stăpânire a victimei”. El este un „ucigaș de tip borderline, organizat, dar anumite situații sau condiții îl fac să-și piardă sângele-rece și să acționeze de o manieră neorganizată (de unele detalii s-a ocupat cu mare atenție, iar în privința altora, a acționat haotic (aruncatul fără să se gândească al unui cercel)”.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
703 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger