AcasăNewsAnchetă uriașă după tragedia de la Pasajul Unirii. Poliția a deschis dosar...

Anchetă uriașă după tragedia de la Pasajul Unirii. Poliția a deschis dosar penal

accidentPasagerii greci implicați în accidentul de la Pasajul Unirii își caută dreptatea în instanță: dau în judecată autorităţile române!

Șoferul autocarului care a lovit limitatorul de înălțime și a provocat moartea unui om în accidentul de la pasajul Unirii a fost audiat ore în șir, iar oboseala ar fi cauza tragediei, spun autorităţile.

Bărbatul conducea de 16 ore, iar autoritățile sunt de părere că oboseala acumulată ar putea fi o cauză care a condus la nerespectarea marcajului.

Șoferul ar fi fost obosit

De asemenea, șoferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că nu consumase alcool. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13:20, înainte de intrarea în Pasajul Unirii, dinspre Bulevardul Tineretului. Autocarul era plin cu turiști din Grecia care mergeau să viziteze Palatul Parlamentului și centrul Bucureștiului.

Un mort și 24 de răniți

Un turist grec a murit, iar o femeie în vârstă de 30 de ani este în stare critică, intubată la ATI. Alte 23 de persoane sunt și ele internate, printre care și doi copii.

Pacienții greci sunt în grija a patru spitale din București, iar restul de 23 de persoane au fost cazate la un hotel.

La fața locului au intervenit zeci de echipaje SMURD și ambulanțe.

author avatar
Andreea Vlad
385 afisari

9 COMENTARII

  1. INCA O DOVADA DE IRESPONSABILTATE ,DE INCOMPETENTA ,DE MUSAMALIZARE A UNOR HOTII !.
    SE VA INGROPA CA DE OBICEI SI ACEST DOSAR CA MULTE ALTE MII DE DOSARE .

  2. Ba baietzi in primul rind limitatorul de inaltzime nu treabuia sa omoare pe nimeni! Firma straina care a ,,reparat” pasajul Unirii nu are vina?? De ce pina la renovarea pasajului nu a fost nici un accident de genul inca de la darea in folosinta a pasajului de pina-n 1989??

    • sa raspunda primaru:
      a schimbat vechiul limitator,ala era mai tzapan si nu intra peste aia;

      pentru cei care nu cunosc zona
      e la 300 de metri de „clubul colectiv”
      e o rezonantza negativa…..

      • pe sos Giurgiului si azi sint sute de indicatoare plantate aiurea de Balutza,
        nelegale;o vreme au stat acoperite cu pungi negre,
        acu 2 ani cand si mortii se expediau ca shobolanii.

    • La puscarie cu toti cei care prin micsorarea inaltimii pasajului au determinat acest accident si altele!

  3. Suntem o tara de nenorociti plina de hoti si mafioti la care nimeni nu face nimic doar latrat la televiziuni si ziare.. La ani grei de puscarie cu acesti primari si guvernanti spagari si incompetenti care fac asemenea nenorociri. Drumuri=poteci prin sate,fara marcaje,fara parapeti,fara santuri, fara spatii ptr doua masini, juma de pod la cinci ani, acest pasaj oribil, constructii care iau foc, impachetari de blocuri la bascalie, carpeala si paragina pe sosele si autostrazi. Totul e fusareala si bascalie, furaciuni la greu din buzunarul fraierilor.Cu astia vrem sa intram in Schengen?

  4. Totul e normal,circulati va rugam.grecul e de vina ca a umflat prea mult cauciucurile si a crescut inaltimea cu 1metru.Grecii astia sunt prosti ca nu stiu sa umfle rotile.
    Alta intrebare???apropos unde sunt portofelele bolnavilor si cheile de la casele din Grecia?hai ca clanulSportivilor merge maine la Atena cu cheile si actele CiordelesBordeles Tzaptzarap.Oricum grecii nu mai scapa niciunul viu din spital….ha ha ha stupid people

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger