AcasăDezvaluiriAncheteAncheta "National" din jurul politistilor spagari ia amploare: DNA a descins la...

Ancheta „National” din jurul politistilor spagari ia amploare: DNA a descins la BCCO Constanta!

Cu peste trei luni in urma, „National” dezvaluia faptul ca, alaturi de alte structuri ale statului, DNA a intrat pe „felia” unor importanti ofiteri de la „crima organizata”.

Seful BCCO Constanta, Aurelian Pavel este anchetat pe toate fronturile
03.04.2013 – „National” a dezvaluit posibila disparitie a unor containere cu droguri din Portul Constanta

Iar dupa cum anuntam atunci, odata cu verificarea informatiilor privind disparitia din Portul Constanta a unor containere sesizate de catre partenerii straini de informatii ca fiiind suspectabile a contine droguri, procurorii anticoruptie cercetau si „spatele” de la varful Politiei, cu care se laudau unii dintre cei vizati de ancheta.

Anchete paralele

Lunile au trecut si, dupa „explozia” in paginile ziarului nostru a unei veritabile „liste a rusinii” despre care exista suspiciuni ca ar fi fost intocmita de catre comisarul sef Aurelian Pavel, a fost declansata o ancheta fara precedent pentru aflarea adevarului, la ordinul ministrului de Interne, Radu Stroe. Iar situatia incepe sa se ingroase serios pentru cei implicati, din moment ce, dupa plecarea inspectorilor lui Stroe, la BCCO Constanta au descins ieri si procurorii anticoruptie! Astfel ca, in acelasi timp cu ancheta administrativa din sanul MAI, DNA efectueaza propriile cercetari.

author avatar
Catalin Tache
3.104 afisari

1 COMENTARIU

  1. rusine sa va fie domnilor care il tineti in brate pe coruptul Caragea! nu va mai compromiteti numele cu o rusine nationala. Caragea reprezinta cancerul politiei romane. lipsit de educatie si profesionalism. s-a inconjurat de sclavi si obedienti prin care si-a rezolvat toate abuzurile. debarasati-va de asemenea specimen! desi Caragea este o rusine nationala au facut zid in jurul lui marii corupti ai judetului. asa se protejeaza mafia si coruptia din judetul Gorj. domnilor decidenti din judetul Gorj, nu va compromiteti numele cu coruptul de Caragea! daca esti atat de corect si cinstit caragea cum te lupti cu mafia cand tu esti varful coruptiei si abuzurilor din judetul Gorj. ai uitat cand duceai spagi la unii decidenti politici sa te tina pe functie? organizai defilari cu 40 de politisti si caini prin judetul Arad cand era Igas ministru. poate te duci acum la Falca sa-i asiguri si lui protectia in continuare, ca tot erai un sclav al PDL-ului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger