AcasăNewsAnchetă la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. Val de „morţi suspecte” în...

Anchetă la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. Val de „morţi suspecte” în secţia ATI/Dezvăluiri înspăimântătoare

(foto: Facebook/Ministerul Sănătății)

Sunt suspiciuni foarte grave ce urmează să facă subiectul unei anchete menite să lămurească situația sesizată la un spital din București, fiind vorba, din câte se pare, despre un val de morţi suspecte la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a unității spitalicești situate în Sectorul 2 al Capitalei.

Se face anchetă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au primit, joi, o sesizare cu privire la un val de morţi suspecte la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), potrivit antena3.ro.

Sesizarea ar viza, așadar, moartea suspectă a unor pacienţi internaţi pe secţia ATI de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ca urmare, se va face o investigație.

Ministrul va trimite Corpul de Control la spital

Potrivit sursei citate, conducerea spitalului a declarat că se va pune la dispoziţia organelor de anchetă. Totodată, reprezentanţii conducerii unității spitalicești au anunţat că vor demara şi o anchetă proprie, pentru a lămuri ce s-a întâmplat exact în secţia de ATI.

Mai mult, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a confirmat pentru postul de televiziune că ştie despre ancheta de la Spitalul Sfântul Pantelimon şi că va trimite Corpul de Control la spital pentru a verifica toate aceste acuzaţii.

Dezvăluirile cu privire la situația șocantă ce s-ar fi petrecut la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ au fost publicate joi, 11 aprilie, într-un articol postat de cetateanul.net.
În respectivul articol sunt invocare surse din spital. „Medicii ar fi micșorat deliberat doza de noradrenalină prescrisă, substanță care are rolul de a ține pacienții în viață. Surse din spital spun că, în doar două zile, de joi, 4 aprilie, până sâmbătă dimineață, ar fi murit în acest mod aproape 20 de pacienți”, se scrie în respectivul articol.

„Practic, la toți acești pacienți le-a fost scăzută noradrenalina, serul care îi ținea în viață. De fiecare dată, medicii au fost cei care au făcut asta. Spuneau asistentelor că, la pacienți care aveau prescrisă în foaia de observație administrarea a 15 sau 20 mg de noradrenalină, să le micșoreze doza la doar 1 miligram. Asistentele au refuzat, așa că medicii au micșorat dozele chiar ei”, spune personalul medical din spital, conform cetateanul.net.

Noradrenalina este utilizată în tratamentul de urgență, în situațiile în care este necesară creșterea imediată a tensiunii arteriale până la valori normale.

author avatar
Andrei Coman
799 afisari

8 COMENTARII

  1. eroii in halate albe=criminalii in halate albe.
    cu aceeași mentalitate au procedat si prin mărirea dozei de oxigen determinand intrarea in coma urmata in scurt timp de moartea pacientilor.
    ca sa legitimeze o pandemie.
    acum vor sa o ia de la capat?
    iude viclene!

  2. In perioada Covid au fost morti in serie in acelasi spital, aceeasi sectie, prin administrarea dovedit gresita a unui medicament (acelasi la toti decedatii)!

  3. La alde ăștia le-au crescut guvernul salariile permanent pentru ca sunt eroii pandemiei!! Au început cadrele medicale să se comporte în prezent ca în pandemie când se uitau la pacienți sau îi examinau on line și lăsau pacienții să crape cu COVID după ce le dădeau oxigen industrial până le crăpau plămânii în loc de medicamente!!!

  4. ”Eroii” in halate albe s-au specializat in ”pandemie”. Acum stiu cum sa omoare rapid si eficient.

  5. Nu știu cat este adevăr și cat nu , dar dacă este așa cum se spune , ar trebui sa li se facă loc la penitenciarul Rahova.
    Nu se pot juca după cum vor cu viața oamenilor.
    Au ajuns să se creadă Dumnezei .
    Jalnic !

  6. Dar daca mergem noi si ii asteptam la poarta spitalului ?
    Vorba multa strica, faptele ramin !

  7. Se practica demult. Sunt diverse tehnici folosite de a matrasi pacientii, unii din partide, altii din servicii, altii din mediile de afaceri, altii din presa, pentru ca medicii se acopera unii pe altii sau se au la mana unii pe altii. De obicei cei cu cea mai mare putere si influenta politica se preteaza la abominatii d’astea de tip Mengele, in timp ce ceilalti mai slabi se supun. Exista o ierarhie foarte bine stabilita in spitale. E o jigodeala maxima acolo, iar crima e un fel de rutina. Sunt dezumanizati oamenii astia, sunt animale de prada!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger