AcasăNewsAncheta la Spitalul Floreasca, dupa aparitia fotografiei cu Gabriel Cotabita, la reanimare

Ancheta la Spitalul Floreasca, dupa aparitia fotografiei cu Gabriel Cotabita, la reanimare

Conducerea Spitalului Floreasca a luat atitudine, odata ce in spatiul public a aparut o poza in care o femeie, despre care se presupune ca ar fi o infirmiera de la unitatea medicala din centrul Capitalei, s-a pozat alaturi de Gabriel Cotabita, acesta din urma stand pe un pat – cel mai probabil de la Reanimare.

In conditiile in care solistul si-a revenit spectaculos dupa incercarea foarte grea prin care a trecut, dar si tinand cont de faptul ca, in perioada in care starea de sanatate a tatalui lor era foarte delicata, cele trei fete ale lui Gabriel Cotabita au cerut presei, dar nu numai discretie, reusind, practic, sa il tina pe interpret departe de speculatii si rautati, odata ce a iesit din coma, o fotografie devenita virala, in cea de-a doua parte a zilei de luni, a iscat un intreg val de comentarii – foarte mare parte din ele negative.

Putini sunt cei care inteleg cum anume s-a ajuns sa fie facuta aceasta fotografie in care solistul apare slabit si vizibil marcat de suferinta prin care a trecut. Cert este, insa, ca este primul instantaneu cu interpretul in varsta de 59 de ani, de dupa momentul in care, pe 8 mai, a suferit ceea ce medicii au confirmat ulterior ca a fost un stop cardio-respirator. Va amintim ca, la cateva zile dupa ce a iesit din coma, a fost transferat la un lat spital din Capitala, pentru ca, ulterior, sa revina la Floreasca, pentru a fi supus unei noi interventii la nivel cardiac.

Asadar, in cursul zilei de marti, reprezentantii Spitalului Floreasca au reactionat oficial, prin intermediul unui comunicat in care anunta ca s-a demarat o verificare interna, si ca, pe durata desfasurarii investigatiilor cu pricina, femeia implicata in acest adevarat scandal s-a ales cu contractul de munca suspendat. Pana la acest moment, familia nu a avut nicio reactie publica.

Va prezentam, in cele ce urmeaza, integral, comunicatul unitatii medicale:

„In urma informatiilor aparute in mass-media referitor la pacientul Gabriel Cotabita conducerea Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti s-a autosesizat si a dispus constituirea unei comisii disciplinare in conformitate cu prevederile Codului Muncii.

In perioada derularii acestei investigatii contractul de munca al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodata a fost sesizat Consiliul de Etica al spitalului pentru a efectua verificarile din zona de responsabilitate care ii revine.

Concluziile comisiilor vor fi facute publice de indata ce cercetarile se vor finaliza”.

sursa foto: Facebook/Gabriel Cotabita

author avatar
Cristina Stefan
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger