AcasăNewsAncheta la maternitatea din Botosani

Ancheta la maternitatea din Botosani

Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani, a anuntat ca s-a infiintat o comisie pentru anchetarea unui posibil caz de malpraxis.

Decizia a venit dupa ce o femeie de 35 de ani a fost operata, vineri, de trei ori intr-un interval de 12 ore. Femeia, venita la spital pentru a naste pe cale naturala, a fost operata de trei ori din diferite motive.

Conform Romania TV, mai intai i s-a facut o operatie de cezariana pentru ca medicii si-au dat seama ca situatia se complica si femeia nu poate naste pe cale naturala.

Imediat dupa ce a nascut prin cezariana, femeia a facut hemoragie interna si a fost operata din nou, tot la maternitate. Iar pentru ca starea de sanatate a femeii se inrautatea, aceasta a fost dusa la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean, unde a fost operata din nou.

Bebelusul a murit la o zi dupa nastere, iar sotul femeii a depus plangeri la Colegiul Medicilor si la Inspectoratul de Politie Judetean Botosani.

Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani, a anuntat ca, pana la finalul anchetei, reprezentantii institutiei vor merge pe prezumtia de nevinovatie.

sursa foto: botosaninecenzurat.ro

author avatar
Cristi Ionita
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger