AcasăNewsAncheta la IPJ Timis, dupa moartea politistului. Seful IGPR: trebuiau sa intervina...

Ancheta la IPJ Timis, dupa moartea politistului. Seful IGPR: trebuiau sa intervina conform procedurilor

Chiar nu are chestorul Buda habar cum a trecut Ghita frontiera ?

La o zi de la prinderea barbatului care l-a impuscat pe Cristian Amariei, politistul de 43 de ani care a sfarsit in timp ce desfasura o misiune de prindere a unui urmarit general, in localitatea Izvin, din Timis, seful IGPR a anuntat ca a dispus o ancheta la nivelul IPJ local.

Si ca va da alte detalii doar la incheierea verificarilor si dupa ce politistul din Recas va fi condus, joi, pe ultimul sau drum.

De altfel, inca de dinainte de a fi prins ucigasul politistului, chestorul Ioan Buda isi exprimase nemultumirea cu privire la organizarea actiunii de identificare a suspectului. „Daca in prima parte am spus ca actiunea politistilor de la Inspectoratul de Politie Timis a fost deficitara si defectuoasa, inseamna ca stiu de ce am spus chestiunea asta”, a subliniat seful Politiei Romane, miercuri, raspunzand intrebarilor presei cu privire la cazul de la Izvin.

Buda a explicat ca operatiunile de prindere a persoanelor cautatate de catre oamenii legii difera tocmai pentru ca se are in vedere profilul diferit al acestora. „Pentru fiecare urmarit general si pentru fiecare actiune trebuie sa o pregatim intr-un anumit fel. Pregatirea consta in profilul acelui urmarit general si a modului de actiune. (…) Tocmai la acest lucru trebuia sa gandeasca colegii mei, sa studieze profilul urmaritului general si, in functie de profilul urmaritului general, au stabilit locatia si trebuiau sa intervina conform procedurilor”, a detaliat chestorul aflat in fruntea Inspectoratului general al Politiei Romane.

758 afisari

2 COMENTARII

  1. daca nu scria sub imaginea lui ca e seful igpr puteam sa jur ca e seful de post de la izvin sau remetea.asa arata asa vorbeste asa actioneaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger