AcasăNewsAnchetă la Constanța. Un bărbat a fost găsit mort într-un parc

Anchetă la Constanța. Un bărbat a fost găsit mort într-un parc

sursa foto: europafm.ro

Oamenii legii constănțeni fac cercetări pentru a stabili exact cum anume a sfârșit un bărbat care a fost descoperit fără suflare într-un parc din oraș. 

Alerta s-a dat joi seară, cu mult după lăsarea întunericului.

Un bărbat a fost găsit mort, joi seară, într-un parc din municipiul Constanţa, informează News.ro. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele decesului.

S-au observat urme de violenţă pe trupul bărbatului/Prima ipoteză

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, joi, la ora 23.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în parcul Casa de Cultură se află trupul unui bărbat.

După primirea sesizării, oamenii legii au mers la fața locului. La fel și un echipaj medical. Din păcate, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul bărbatului.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat ca acesta prezintă urme de violenţă ce ar fi putut fi produse prin precipitare”, au precizat poliţiştii.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa. Rămâne de văzut ce vor stabili polițiștii în cadrul investigațiilor derulate în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
194 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger