AcasăNewsSefa Centrului de Transfuzie Slobozia si cinci asistente, acuzate ca au vandut...

Sefa Centrului de Transfuzie Slobozia si cinci asistente, acuzate ca au vandut sange, retinute

UPDATE: Sefa Centrului de Transfuzie Sanguina din Slobozia si cinci asistente au fost retinute, joi,  fiind suspectate ca le-ar fi vandut pacientilor sangele de care aveau nevoie. Alte doua asistente au fost puse sub control judiciar in acelasi dosar.

Sefa Centrului de Transfuzie Sanguina si cele cinci asistente vor fi duse in arestul IPJ Ialomita din municipiul Slobozia.

Centrul de Transfuzii Slobozia se afla in centrul unui scandal de proportii, noua angajati fiind suspectati ca ar fi vandut sange din centru pentru sume cuprinse intre 50 si 100 de lei flaconul.

Andreea Culceru, purtatorul de cuvant al Parchetului Slobozia, a declarat pentru Digi24 ca in acest moment se fac cercetari, noua dintre angajatii Centrului fiind suspectati ca  valorificau sangele in mod ilegal.

In cazul de fata se fac perchezitii la noua locatii, cei noua angajati urmand sa fie audiati pentru a se stabili exact prejudiciul creat. Potrivit sursei citate, sangele era vandut cu sume cuprinse intre 50 si 100 de lei flaconul.

Pacientilor li se prezenta in mod eronat faptul ca sangele este contracost desi, conform legii, acesta este gratuit.

Foto: ziarulceahlaul.ro

author avatar
Alina Costache
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger