AcasăNewsAncheta la Ambulanta, dupa moartea lui Gyuri Pascu

Ancheta la Ambulanta, dupa moartea lui Gyuri Pascu

Pe langa regretele iscate de decesul prematur al artistului, in jurul mortii lui Ioan Gyuri Pascu s-a ivit si o controversa, ca urmare a unei informatii despre care s-a aflat abia la cateva zile de la moartea sa.

In timp ce familia, colegii si apropiatii se pregatesc sa-l conduca pe ultimul drum pe actorul si solistul cunoscut si indragit indeosebi pentru aparitiile sale alaturi de colegii din grupul Divertis, la nivelul conducerii Ambulantei se fac verificari.

Mai precis o cercetare interna, din cate dezvaluie, miercuri, jurnalistul Catalin Tolontan, pe blogul sau. Totul dupa ce s-a aflat ca pana sa ajunga cadrele medicale care l-au resuscitat pe Gyuri Pascu, in dimineata in care si-a gasit sfarsitul, actorul a mai fost consultat de un doctor, in jurul orei 3. Doar ca, potrivit sursei citate, acesta i-ar fi administrat un calmant, si -inainte de a parasi locuinta in care se aflau Gyuri Pascu si fosta lui sotie – l-ar fi diagnosticat cu atac de panica. De altfel, prezenta primei masini a ambulantei a fost confirmata de catre sefa Serviciului, pentru aceeasi sursa.

Din pacate, insa, actorul in varsta de 55 de ani nu s-a simtit mai bine. Astfel incat in ajutorul lui a fost facut din nou un apel la 112. La cel de-al doilea apel au intervenit doua masini ale SMURD si una de la Ambulanta Bucuresti. Dupa cum se stie, medicii care au intervenit – iata- dupa cel de-al doilea apel nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata pe artistul in varsta de 55 de ani, in ciuda faptului ca au fost facutee manevre de resuscitare. Se intampla in jurul orei 5, in dimineata zilei de 26 septembrie.

Ramane acum de vazut ce anume va stabili aceasta ancheta interna de la nivelul Ambulantei Bucuresti, in baza declaratiilor medicului respectiv, dar si al inscrisurilor de la respectiva interventie.

foto: Facebook

author avatar
eNational
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger