AcasăNewsAncheta intr-un caz de trafic de droguri. Suspiciuni greu de imaginat la...

Ancheta intr-un caz de trafic de droguri. Suspiciuni greu de imaginat la adresa unei mame!

Caz cu banuieli greu de imaginat planand in dreptul unei mame, perchezitii, dar si audieri.

Procurorii de la Criminalitate Organizata din Ramnicu Valcea, ajutati de colegi de-ai lor de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, dar si de jandarmi, au iesit pe teren, luni, si au facut nu mai putin de 16 perchezitii.

Actiunea a vizat destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc. Descinderile au avut loc la mai multe adrese de pe raza orasului Ramnicu Valcea, dar si din localitatile Prundeni, Ionesti si Milcoiu.

In urma perchezitiilor, reprezentantii DIICOT au anuntat ca s-au gasit peste 7 kilograme de cannabis, o cultura de cannabis cu 120 de plante, precum si doua pistoale si zeci de cartuse, dar si bani. Procurorii suspecteaza ca, inca de acum doi ani, pe raza judetului amintit s-a format un grup organizat „in scopul cultivarii si comercializarii de cannabis, coordonat de catre o persoana de sex feminin care si-a atras in activitatea infractionala proprii copii (doi baieti dintre care unul minor), in sensul folosirii acestora pentru vanzarea drogurilor”.

O data incheiate descinderile, 14 oameni au fost dusi la audieri.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger