AcasăNewsAnaliza internationala EXPLOZIVA: Suntem PERVERSII LUMII! Romanii prefera sa vada filmulete incestuoase!

Analiza internationala EXPLOZIVA: Suntem PERVERSII LUMII! Romanii prefera sa vada filmulete incestuoase!

Studiu incendiar prezentat de „Daily Mail”! Jurnalistii britanici aduc in discutie preferintele amatorilor de senzatii tari, ajungand la concluzia ca daca sud-americanii cauta secvente cu gay, in Romania ar fi la mare cautare filmuletele incestuoase, in ipostaza „mama si copil”.

Finlandezii cauta pe site-urile destinate adultilor secvente deocheate cu oameni trecuti de a doua tinerete, ba chiar cu „bunicute”, spre deosebire de adultii din Colorado, Florida si Texas, care vor sa vada adolescente. Rezultatele incredibile nu se opresc insa aici. Utilizatorii din Ucraina si America de Sud rascolesc pana gasesc secvente „gay”, amatorii de filme porno din California vor sa vada imagini cu asiatice, in timp ce  romanii ar cauta ipostaze de genul „mama si fiu”, scrie publicatia citata.

Lista celor mai populare cautari pe Internet pentru filme deocheate a fost intocmita de un motor de cautare cunoscut, care a creat o harta interactiva la nivel mondial. Rezultatele au fost publicate de ziarul britanic „Daily Mail”. Sex-navigarea, din SUA si pana in Libia, este diversa, preferintele variind de la o natiune la alta. In timp ce in America de Nord, termenul de cautare preferat este „MILF” (femei trecute de 35-40 de ani), Europa da dovada de un „patriotism” desantat.

Amatorii de sex pe online din Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Franta, Italia, Grecia, Polonia, Romania, Germania si/sau Olanda sunt devotati productiilor locale. Studiul demasca Ucraina pentru preferintele homosexuale, precum si Romania – pentru relatiile incestuoase. Acelasi studiu releva faptul ca situatia este extrem de ciudata in Asia si Orientul Mijlociu. In Siria – tara macinata de un razboi civil – populatia cu precedare masculina gaseste timp sa urmareasca filmulete cu „matusi goale”, in vreme ce in Iran sunt apreciati „oamenii de afaceri gay”.

In America de Nord, acolo unde afacerile cu site-uri deocheate aduc miliarde de dolari, gusturile adultilor difera de la stat la stat. In state precum Arkansas, Louisiana, Alabama, Georgia, Carolina de Nord si Carolina de Sud, termenul cel mai popular folosit este „Ebony” („negrese”). In schimb, utilizatorii din Colorado, Wyoming, Utah, Nevada, Indiana, Florida, Texas, New Mexico, Arizona, Dakota de Sud, Maine, Missouri și Oregon preferă „teen” („tinere”).

Californienii vor „asiatice”, in Vermont sunt preferate „lesbiene”, in timp ce in Kentucky fac furori filmuletele gratuite cu „gay”. Si in Peru – noteaza „Daily Mail” – s-ar parea ca barbatii heterosexuali au putin timp pentru nebunii pe Internet, de vreme ce primele cautari in top sunt cele care se refera la „gay”. In Ungaria sunt preferati „padurarii”.

author avatar
eNational
733 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger