AcasăNewsAncheta interna la un spital/Liftiera acuzata ca ar fi "poftit" la cadourile...

Ancheta interna la un spital/Liftiera acuzata ca ar fi „poftit” la cadourile unor copii de la Oncologie

Cazul relatat recent de un barbat pe o retea de socializare a ajuns si in atentia conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

Mai-marii unitatii spitalicesti au decis sa faca o ancheta interna dupa aparitia cazului, din cate anunta presa locala.

Totul a inceput dupa ce omul a povestit, pe Facebook, cum s-ar fi confruntat cu o situatie absolut regretabila, in cursul rimei ziel a saptamanii, cand a mers impreuna cu ai sai colegi de munca, sa duca plase cu daruri pentru micutii internati la secia de Oncologie a unitatii medicale. Pana sa ajunga sa le faca o bucurie copiilor care se lupta cu o boala cumplita – cancerul – omul a urcat intr-un ascensor, in care ar fi dat de o liftiera care ar fi pretins – fara succes – o plasa cu cadourile aduse celor mici. Victor Mihaescu, cel care a adus in atentia opiniei publice pe reteaua de socializare aceasta poveste, ofera coordonate precise – adica inclusiv numarul liftului si ora la care s-ar fi produs episodul – si  cere, la randul sau, ceva – dar de aceasta data de la conducerea spitalului si de la ministrul Sanatatii: sa ia masuri in acest caz.

Ramane de vazut care vor fi concluziile verificarilor interne declansate in urma postarii pe care o redam integral, in cele ce urmeaza:

 
sursa foto: captura scjuc.ro

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger