AcasăNewsAncheta DNA pe marginea OUG privind modificarea Codurilor

Ancheta DNA pe marginea OUG privind modificarea Codurilor

Se fac cercetari in privinta adoptarii OUG-ului privind modificarea Codurilor, emisa in seara ultimei zile a lunii ianuarie. O certifica atat Procurorul General, cat si reprezentantii DNA.

UPDATE: Din directia DNA s-au facut cateva scurte precizari cu privire la acest subiect: „La Directia Nationala Anticoruptie s-a inregistrat o sesizare depusa de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte aflate in competenta de solutionare a institutiei, in legatura cu modalitatea de adoptare a unor acte normative. Ca urmare, in conformitate cu prevederile procesual penale, se efectueaza acte procedurale cu privire la aspectele sesizate”, mentioneaza institutia condusa de Laura Kovesi.

––––

In conditiile in care o astfel de ipoteze fusese vehiculata, pe surse, varianta ca la nivelul Directiei Nationale Anticoruptie se fac verificari in legatura cu modul in care s-a adoptat ordonanta de urgenta cu privire la modificarea Codurilor – Penal si de Procedura Penala, joi dimineata seful Ministerului Public a confirmat aceasta varianta, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

Procurorul General a evitat sa dea detalii, rezumandu-se sa afirme ca „exista un dosar pe rolul DNA care are o anumita legatura”. Totodata, Augustin Lazar a lamurit ca „exista o ancheta DNA. Pentru mai multe data, va rog sa consultati Biroul de presa al DNA”.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger