AcasăNewsAncheta din dosarul "2 Mai", dată peste cap de o nouă dovadă....

Ancheta din dosarul „2 Mai”, dată peste cap de o nouă dovadă. O cameră GoPro a surprins accidentul provocat de tânărul drogat

Au apărut noi dovezi cruciale în dosarul „2 Mai”, cel al accidentului provocat de tânărul drogat şi în urma căruia au murit 2 oameni. Se pare că episodul negru a fost înregistrat de o cameră purtată la piept de Sebastian, unul dintre cei doi studenţi care şi-au pierdut viaţa.

Camera GoPro a fost găsită în borseta tânăului de tatăl său, care e convins că Sebi e cel care i-a ghidat paşii. Speră că înregistrarea va fi folosită la anchetă şi va ajuta să se facă dreptate.

Victima obişnuia să filmeze

Sebi, băiatul care a murit, obişnuia să filmeze.

Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet.

Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi.

Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, a declarat Valentin Olariu, tatăl băiatului.

Înregistrarea va ajunge la poliţie pentru a fi folosită ca probă în anchetă. Tatăl lui Sebastian e convins că justiţia va face dreptate în cazul fiului său. Însă nu crede în vindecarea sistemului. „Nu sunt doar ei vinovaţi, sunt mult mai mulţi. Şi capetele de sus nu vor cădea niciodată„, este convins Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

Vlad Pascu, dus la DIICOT

Între timp, continuă audierile pentru Vlad Pascu. Joi, a ajuns la DIICOT. Înainte a beneficiat de sfaturile noii sale avocate. Femeia l-a vizitat în arest îmbrăcată într-o fustă scurtă şi cu o bluză decoltată.

„Nu dau declaraţii, vă daţi seama, dacă dădeam ieşeam până acum şi făceam un comunicat de presă”, spune avocata lui Vlad Pascu.

Avocata lui Vlad Pascu face parte din baroul Constanţa. Pe TikTok foloseşte versuri din BUG Mafia ca să arate pentru ce infracţiuni îşi poate reprezenta clienţii: „Dacă ştii, frate, să furi, fură tu cum ştii, dacă ştii frate să bei, atunci bea tu pentru toţi, dacă ai omorât un om, scapă tu cum poţi”.

author avatar
Andrei Ștefan