AcasăNewsCriminala de la Mangalia, supusă unei expertize psihiatrice / Concluzie-șoc: nu are...

Criminala de la Mangalia, supusă unei expertize psihiatrice / Concluzie-șoc: nu are NICIO remușcare pentru ce a făcut!

sursa foto: captură video Antena3

Se parcurg noi pași în ancheta în cazul crimei care a îngrozit Mangalia.

Tânăra acuzată că și-a ucis prietena și apoi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia ajunge joi în fața specialiștilor psihiatri, pentru o evaluare. Ea a fost adusă la Institutul de Medicină Legală Constanța, unde va fi supusă unei expertize psihiatrice, potrivit Digi 24.

La cererea anchetatorilor, o expertiză psihiatrică urmează să stabilească dacă tânăra a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis oribila faptă.

Cadavrul Alinei fusese abandonat într-un parc din Mangalia

Fata în vârstă de 18 ani a ajuns în arest, după ce, zilele trecute, și-a ucis prietena, pe Alina, într-o cameră de hotel în care locuiau împreună. Fetele lucrau la un hotel din Saturn pe timpul verii. După ce s-ar fi certat, tânăra și-ar fi omorât prietena. „Am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft și inițial am ezitat însă după am înjunghiat-o. (…) Nu am vrut să o omor însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă”, ar fi spus fata acuzată de oribilul gest.

După ce Alina a pierit, tânăra i-a pus cadavrul într-o valiză și a chemat un taxi. La adăpostul întunericului, a abandonat trupul fetei ucise lângă o bancă dintr-un parc din Mangalia. Acolo unde avea să fie descoperit, în dimineața zilei următoare.

author avatar
Andrei Coman