AcasăDezvaluiriANCHETA CONTINUĂ: Monstrul Dincă are „declarații de finețe juridică deosebită”. E ÎNVĂȚAT...

ANCHETA CONTINUĂ: Monstrul Dincă are „declarații de finețe juridică deosebită”. E ÎNVĂȚAT SĂ MINTĂ

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat pentru televiziuni că ucigașul Gheorghe Dincă face niște declarații de o finețe juridică deosebită, ceea ce demonstrează evident că este instruit de cineva legat de modul în care trebuie să își ascundă urmele și faptele. De asemenea, anchetatorii cercetează cele trei telefoane găsite în casa criminalului.

Tonel Pop a transmis acestea în timp ce la mai multe emisiuni televizate se discută desfășurarea din acest moment a anchetei Crimelor din Caracal, anchetă care s-a întors la liziera unde marți a fost găsit un sac cu cenușă și cu fragmente de oase ale altui cadavru ars de Dincă. În legătură cu aceste deplasări continue de la „Casa Groazei”, cum a fost numită locuința sordidă în care Dincă și-a violat victimele, s-a declarat de către criminaliști și reporteri că este foarte vizibil faptul că acest criminal încearcă să îi țină pe anchetatori cât mai departe de curtea locuinței sale, și implicit de gropile betonate din cuprinsul acesteia.

Legat de gropile betonate, avocatul familiei Melencu susține, pe lângă faptul că Dincă vrea să tragă de timp, că nu există justificări pentru aceste îndepărtări de la locul unde există gropile, cu atât mai mult cu cât zilele trecute s-a vorbit insistent că ele trebuie sparte cu aparatură specializată și cercetate în așa fel încât să găsească eventuale noi probe. La lizieră au fost, de asemenea, aduși finalmente câini pentru depistarea eventualelor urme lăsate de criminal cu victimele sale.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
417 afisari

2 COMENTARII

  1. Exista o ancheta paralela. Da Doamne! Departe de ochii presei.Cand ea se va incheia sigur vara aceasta va iesi si Dinca cu internarile de la Spital.Daca mai apuca sa o faca. Daca nu dispare in vreun Ospiciu al patriei.Sub atenta monitorizare. Daca se doreste vom afla si noi adevarul.Pana atunci de unde atatia bani la sotia dansului? Ce obligatii lunare are fata de el? Este cumva doamna manager de piata libera din Bari? Mai stii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger