AcasăNewsAncheta a ISJ Mehedinti: Un elev notat cu 3.80 la romana a...

Ancheta a ISJ Mehedinti: Un elev notat cu 3.80 la romana a primit 8.10 dupa contestatie

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti a deschis o ancheta dupa ce un absolvent de clasa a VIII-a notat cu 3.80 la limba romana la evaluarea nationala a primit nota 8.10 dupa solutionarea contestatiei.

Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Mehedinti, Mirela Pintea Enea, se pare ca, in urma anchetei preliminare, s-a stabilit ca profesorii care au corectat initial lucrarea elevului au pus o nota de trecere pe lucrare, insa au transcris gresit nota de pe ciorna pe borderoul final.

„Imi pare foarte rau ca s-a produs acest incident. Am incercat sa luam legatura cu profesorii evaluatori, au venit cu ciornele dumnealor. Nu s-a gresit la evaluare, dar in momentul in care s-a transcris de pe ciorna, de pe borderoul final lasat in centrul de evaluare, s-a transcris gresit. Probabil oboseala, suprasolicitarea si-a spus cuvantul in aceasta situatie. Trebuie sa luam masuri”, a spus seful ISJ Mehedinti, citat de b1.ro.

Lucrarea elevului respectiv a fost corectata la Centrul de Evaluare de la Liceul de Arta „Ioan Stefan Paulian” din Drobeta Turnu Severin.

Foto: puterea.ro

author avatar
Alina Costache
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger