AcasăNewsAnca Vlădescu a fost arestată. Incredibil ce a declarat anchetatorilor. Detalii șocante!

Anca Vlădescu a fost arestată. Incredibil ce a declarat anchetatorilor. Detalii șocante!

Anda Vlădescu este șoferița de 32 de ani care a intrat intenționat cu mașina într-un polițist care circula pe motocicletă.

Pe numele femeii a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Procurorul de caz o acuză de tentativă de omor și ultraj. Femeia le-a spus polițiștilor că trebuia să ajungă urgent la București.

Cum s-a întâmplat totul

Miercuri seară, în jurul orei 19.30, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploieşti, o femeie de 32 de ani din Berca ar fi schimbat direcţia de deplasare cu intenţia de a acroşa un motociclist de 29 de ani, care conducea o autospecială de Poliţie şi care se deplasa în acelaşi sens. În urma impactului, motocicleta a ricoşat într-un alt autoturism şi a luat foc.

Incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă. blob:https://www.facebook.com/0820f1a8-32f7-4e95-8fbf-2770c7c8eefb

Pe imagini se poate vedea cum polițistul a făcut semn femeii să oprească deoarece aceasta trecuse pe culoarea roșie a semaforului. Cum femeia nu a oprit, polițistul a plecat în urmărirea acesteia. Aceasta, însă, l-a spulberat pur și simplu.

După impact, motocicleta s-a izbit de o altă mașină și a luat foc, iar polițistul de 29 de ani a fost aruncat câțiva metri pe șosea. Agentul s-a ridicat singur în picioare și a fost preluat, ulterior, de o ambulanță. Polițistul are răni pe față și pe picioare. Șoferița a fost oprită apoi de un alt echipaj de poliție.

„Agentul nostru a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de șoferiță, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a aenționat-o pe aceasta sonor, cu folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, a urmat o cursă de urmărire pe raza municipiului Buzău. A forțat două semafoare succesive, ignorând culoarea roșie, iar când agentul de poliție rutieră a trecut în dreptul autoturismului, cu semnale acustice și luminoase, pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus comisar șef Silviu Dinu, Șeful serviciului rutier IPJ Buzău.

Acesta a adăugat că, după ce a fost oprită de un alt echipaj, femeia a spus că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și că nu a considerat necesar să oprească la semnalul polițistului.

Cine este Anda Vlădescu

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, și la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescență, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susțin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme.

Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuiește la bunica ei, din Berca, potrivit digi24.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.200 afisari

4 COMENTARII

  1. Polițistul dacă era puțin mai deștept renunța la urmărire.
    Oricum nu salva planeta.
    Și dacă o pățea mai rău, sistemul îl marginaliza…

  2. A zis ca e un gagiu. Ce e cu gagiu se tine dupa mine gagiu, imi face ochi dulci gagiu. Am prieten gagiule si i-a dat branci la gagiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger