AcasăNewsAnca Boagiu, atac la "copilul razgaiat" numit Crin Antonescu

Anca Boagiu, atac la „copilul razgaiat” numit Crin Antonescu

(foto: nautiq.ro)

Anca Boagiu este de parere ca Crin Antonescu, fost presedinte interimar, este un „copil razgaiat” care, suparat ca nu mai e la Cotroceni, nu merge la serviciu.

(foto: nautiq.ro)

Senatorul PDL Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor si Infrastructurii, l-a atacat, luni seara,  pe fostul presedinte interimar al Romaniei si actual presedinte al Senatului, Crin Antonescu, despre care a anuntat ca este doar un „copil razgaiat” care, suparat fiind ca nu mai este la Cotroceni, nu a mai venit la serviciu.

„Domnul Antonescu a lipsit astazi din Senat. El este ca si copiii razgaiati, daca vrea sa stea in prima banca, asa trebuie sa fie, in caz contrar se supara. Dupa ce a prins si gustul de Cotroceni si a furat scaunul, i-a placut acolo la Cotroceni sa dea declaratii politice cat incape, stiind ca nu poate fi suspendat, pe reale declaratii politice facute de acolo. Asa ca s-a gandit el sa nu vina la lucru, dar oricum nu e o noutate pentru domnul Antonescu, doar e campion la absente”, a declarat Anca Boagiu in cadrul unei emisiuni de la B1 TV.

Declaratia democrat liberalei Anca Boagiu soseste dupa ce, luni, liderii grupurilor parlamentare din Senat s-au intrunit pentru a negocia noua componenta a Biroului Permanent al Senatului, dar si in celelelalte functii in structurile acestei Camere. In cadrul acestei intruni seful Senatului, Crin Antonescu, a lipsit fara a anunta motivul lipsei sale.

Sedinta grupurilor parlamentare a fost una incinsa, USL si PDL certandu-se pe baza celor trei functii care ar trebui sa revina democrat liberalilor, respectiv, doua posturi de vicepresedinte, una de secretar si una de chestor. USL nua  fost insa de acord, sustinand ca PDL ar trebui sa obtina doar trei functii de un grad mai scazut.

author avatar
Ionut Zgimbau
507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger