AcasăNewsAnastase nu mai vrea ca PDL sa plateasca „facturile” Guvernului

Anastase nu mai vrea ca PDL sa plateasca „facturile” Guvernului

Pedelistii nu-si mai vad viitorul portocaliu, ci maro. Speriati de alegeri, democratii lasa balta disciplina si critica partidul, cu gandul insa la guvern.

Roberta Anastase isi acuza colegii ca au lasat partidul balta si se preocupa prea mult de Guvern

Dupa Adriean Videanu (“PDL este anchilozat si fara vlaga”) si Cristian Preda (“PDL este mai izolat decat PRM”), a venit randul Robertei Anastase sa-si exprime nemultumirea: “Uneori am senzatia ca avem o structura de partid usor incremenita, pe alocuri incapabila de un demers coerent prin care sa spuna ca aceste masuri dure au fost si sunt in interesul Romaniei”. Cu gandul la alegeri, Anastase critica “preocuparea” excesiva a democratilor pentru guvernarea Boc, in dauna intereselor partidului.

“Pe undeva, e un amestec de comoditate cu teama si cred ca trebuie sa depasim rapid aceasta stare. Sa nu uitam ca mai e doar un an pana la alegeri”, isi indeamna ea colegii sa puna osul mai mult la refacerea imaginii PDL. Alertati de inmultirea dizidentilor, pedelistii disciplinati au activat Comisia de etica. Cea care, conform spuselor lui Mircea Toader, va face, saptamana viitoare, ”analiza tuturor celor care declara in afara pozitiei partidului”.

author avatar
Simona Badulescu
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger