AcasăNewsAnastase catre Opozitie: "Urmariti, dragilor, Legea asistentei sociale a trecut!"

Anastase catre Opozitie: „Urmariti, dragilor, Legea asistentei sociale a trecut!”

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a adresat, marti, de la tribuna, deputatilor PSD si PNL cu apelativul „dragilor”, ea spunandu-le acestora sa urmareasca, pe ecranele de inregistrare a votului, cum proiectul Legii asistentei sociale a fost adoptat.

„Si urmariti, dragilor, 168 de voturi «pentru», cinci «impotriva», legea a trecut”, le-a spus Anastase deputatilor din opozitie care isi parasisera locurile din sala pentru a merge in zona rezervata puterii, cu scopul de a urmari modul in care se voteaza.

„Acum poate reveniti la locurile dumneavoastra si va reluati pozitia de parlamentari”, a continuat Anastase. Ea i-a taiat microfonul viceliderului PNL Eugen Nicolaescu, apreciind ca acesta nu se pronunta pe procedura, drept pentru care a fost acuzata de catre liberal de faptul ca abuzeaza in actiunea de conducere a sedintei.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 168 de voturi „pentru” si 5 voturi „impotriva”, Legea asistentei sociale, deputatii opozitiei neexprimandu-si votul. Camera Deputatilor este for decizional in cazul acestui proiect de lege, pe care Senatul l-a adoptat tacit, dupa ce l-a blocat timp de doua luni.

 

author avatar
Ciprian Purice
312 afisari

6 COMENTARII

  1. Draga virginica (ne)prihanita, decat de stapan, nu te mai da in stamba ca ti se vede prostia, care depaseste cu mult unitatea de baza=geonacul.Poti face fata, nu te gandi la prihana, unei discutii libere chiar si de inhibitii, ma indoiesc.Esti pusa, chiar de stapanul tau portocaliu, intr-o fonctie prea mare pentru mintea ta prea mica, dar a fost prima conditie pentru indeplinirea sarcinilor ordonate fara cracnire, adica slugarnicie totala, mai mare decat unitatea de baza=bockul.

  2. Fata babei si mosneagului,scumpa Calipsata,de ce nu vrei tu sa te ocupi de lucruri serioase si tii sa le creezi insomnii romanilor….stii tu cum arata o puscarie?stii tu cam ce s-a intamplat in istoria romanilor cu toti cei care s-au intrecut in abuzuri la adresa acestui popor?..cand afli da si tu un telefon la ..senat -si evident la camera deputatilor unde un grup mafiot te-a pus..sefa-..si fa gestul normal de a demisiona….ca mult bine iti vei face….in primul rand tie…si parintilor tai care nu prea te-au educat cum trebuie….

  3. o felicit pe doamna anastase.bine ca a trecut acesta lege iar uniunea securistilor lingai poate sa fie suparati ca la cit de prosti sunt nici nu ma mira.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger