AcasăNewsAnamaria Prodan, la DNA. Primele declarații. Ce a anunțat și avocatul impresarei...

Anamaria Prodan, la DNA. Primele declarații. Ce a anunțat și avocatul impresarei – VIDEO

Anamaria Prodan, la DNA. Primele declarații. Ce a anunțat și avocatul impresarei - VIDEO

Anamaria Prodan, cunoscută atât ca impresar în lumea ”sportului rege”, cât și ca soție a antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, a ajuns marți, 13 iulie, la Direcția Națională Anticorupție. Nu singură, ci însoțită de un avocat.

Până să plece de la sediul DNA-ului, cei doi au făcut câteva scurte declarații în fața presei. Din care a reieșit că Anamaria Prodan a fost chemată la audieri în calitate de martor într-o cauză.

Martor într-un caz mai vechi, într-un caz privind acționariatul de la Rapid. Deci altceva detalii nu vă putem da”, a precizat avocatul impresarei.

”Este ceva legat de Rapid. Un dosar vechi din 2015”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Ce a mai anunțat avocatul

Apărătorul legal care a însoțită pe impresară a reiterat faptul că nu pot da prea multe detalii despre cauza instrumentată de DNA. ”Nu privea vreo chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu în acel acționariat de la Clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă. (…) Dosarul este vechi din 2016. Atât vă pot spune, restul din dosar nu vă pot da detalii”, a mai completat avocatul impresarei.

”Este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor”, a mai susținut Anamaria Prodan, din fața sediului DNA.

Până la acest moment, nu se cunosc mai multe amănunte cu privire la acest caz.

632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger