AcasăNewsAnamaria Prodan își justifică pumnul din falca lui Dan Alexa

Anamaria Prodan își justifică pumnul din falca lui Dan Alexa

Dan Alexa a fost lovit cu pumnul în faţă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Ana Maria Prodan, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra şi FC Botoşani, scor 2-2. Întrebată despre incident, aceasta a spus că era vorba despre transferuri nereușite, nu despre o ceartă amoroasă, așa cum s-a speculat.

 

„Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat impresarul.

Pentru detalii citiți și: Ca-n MMA: Prodanca a trăsnit, Alexa a încasat un pumn în gură. VIDEO ȘOCANT.

 

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
2.015 afisari

6 COMENTARII

  1. Pe bune???? Mars d’aci, fa! ne iei pe toti de prosti? Pai presa asta e o Doamna in comparatie cu tine. Sa stearga astia cu tine pe jos.

  2. Oameni buni, nu e adevarat ce ati vazut si nici ce spune Anamaria Prodan. Aveam pe fata un tantar…femeia a fost pe faza, nu ca Firea care ne-a lasat prada tantarilor

  3. In fata imperfectiunii ai 5 modalitati sa existi.Cugeti, ti se face scarba, te silesti sa intelegi existenta, iti deviezi destinul, apar ingeri noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger