AcasăNewsAnamaria Prodan, atac dezlănţuit la adresa patronilor: "Toţi şchiopii ăştia...". Surpriza de...

Anamaria Prodan, atac dezlănţuit la adresa patronilor: „Toţi şchiopii ăştia…”. Surpriza de la alegerile prezidenţiale 2024

Anamaria prodanAnamaria Prodan intră în politică: „Acest pas a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă” / Ce partid a ales impresara

Recent, Anamaria Prodan a anunțat că a făcut un nou pas în carieră și s-a înscris în partidul lui Codrin Stefănescu, „Alianța pentru Patrie”. De atunci, vedeta este foarte activă în ceea ce privește promovarea acestuia, atât în mediul online, cât și la TV.

Impresara pare că a depășit momentele mai grele din viața de cuplu și separarea de Laurențiu Reghecampf și acum, militează pentru valorile familiei și impotriva violenței domestice.

Va fi Prodanca prima femeie-preşedinte din România?

Ana Maria Prodan, proaspăt intrată în politică, a declarat că ar accepta să fie propunerea partidului Alianța pentru Patrie pentru aceste alegeri.

„Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat.

Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a transmis Anamaria Prodan.

A sărit la gâtul patronilor

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre comportamentul patronilor din fotbal, pe care ar vrea să-i pună la punct.

În România se întâmplă să te înjure patronul, să îţi înjure familia, să-ţi spună că eşti un prost sau că te dă afară, că nu eşti bun de nimic. Nu există aşa ceva afară.

Ai noştri nu prea ştiu ce înseamnă educaţia şi respectul, mai ales faţă de un sportiv.Toţi şchiopii ăştia de patroni sunt vai de mama lor! Să vorbeşti urât despre un sportiv care îţi bagă bani în buzunar este jignitor.

Nu dă Dumnezeu să ajung la conducerea acestei ţări să pot să le arăt fiecăruia unde le este locul? Pentru sportivi, mai ales pentru femei, pentru bătrâni. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Ana Maria Prodan, dezlănțuită: “Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări?“, a zis Prodanca.

author avatar
Andrei Ștefan
727 afisari

12 COMENTARII

  1. De ce nu spune ce facea acum 20 de ani prin Las Vegas cu ciorditorii de carti de credit ,o facea pe bani multi cu Mitica Makedonul ,Marius Scamatorul si altii care ii cunoastem ea bine si acum vrea politica acesta expirata si vagaboanta penala

  2. Alti oameni n-or mai axista in Romania de apar numai ciurucuri dornici sa ocupe functii inalte in stat!Asta ne mai lipsea sa ne reprezinte tara.

  3. Esti buna Prodanco,esti buna la pat. Serios,multi ar vrea sa te f….

  4. Mai bine ar face decat pulitica ar face un film porno care sa se intituleze- Aplecata AnaMaria si capra.

  5. Comparind ce-a spus ea cu toate comentariile anterioare, se descurca foarte bine. E capabila sa transmita una sau mai multe idei, folosind mai mult de doua propozitii, ceea ce zece comentatori ca voi, doar pot sa viseze s-o faca. In loc s-o injurati, mai bine copiati stilul ei sau angajati-va comunicator de presa si poate o sa ajungeti mai aproape de nivelul ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger