AcasăNewsAnalistu' lu' Peste!

Analistu’ lu’ Peste!

Cozmin Gusa nu e un neica nimeni al republicii. Are cel mai interesant trecut de politician ratat intr-o presa care nu e nici macar presa, dar si cel mai elaborat discurs despre ceea ce i se pare. Nu se si intampla, evident, dar chiar nu conteaza, el peroreaza despre ce i se pare. Asta e smecheria. Si e chiar logica, nu poti sa faci preziceri despre ce nu ti se pare.

Marea dilemă a lui Cozmin Gusă de ce nu creste ratingul dacă Rares Bogdan tipă perfect

Este un fel de Carmen Harra care isi pravaleste inteligenta si cultura in fotoliu, cu deosebirea ca doamna aceasta nu se craceste ca sa-si arate pantofii plus ciorapeii si, uneori, mai nimereste adevarul in predictiile ei. Ultima, chiar o reusita care a uimit omenirea. A fost singura care a prezis ca la 1 ianuarie 2017 va incepe anul 2017.

Are mana buna

Cum poti sa nu dai crezare geniului nascut la Campia Turzii? Nu zice el ca Realitatea TV este o borna a presei nationale? Ba da, zice, dar este cum spuneam mai sus. Vorbeste despre ce i se pare. O fi borna de care se impiedica Rares Bogdan cand puterile isi fac jocul pe sub tejgheaua lui de la Jocuri de putere? Sau aia care ii pune stavila lui Gusa sa-si achite datoriile de  20 de milioane de euro? Nu este foarte limpede statutul celui din urma, e analist, consultant, expert sau ce? El zice ca e consultant, dar din CV nu rezulta ca ar fi trecut pe la vreo scoala profesionala de consultanti prin aschiere. Si, mai rau decat toate, toti cei care l-au consultat nu au plesnit de fericire. Adrian Nastase a petrecut doua sejururi la puscarie, iar Vantu parca are abonament, iese cat sa-si faca un dus si o ia de la capat. Geoana a ajuns „prostovan” si a pierdut alegerile, iar Crin Antonescu si-a facut tandari partidul. De ce nu s-o baga consultant si la Iohannis, ca vad ca are mana buna?

Rating cu doi in plus

Consultantul din el da pe de laturi, uneori, si face prapad in analiza sociala, politica, economica, de care o fi, important este ca tara care vrea sa vada si alte desene animate sa se uite la el. A descoperit, dupa ce pus Romania sub microscop, ca nu mai avem intelectuali utili, ci numai inutili, care, dupa ce au ajuns la putere, nu mai au constiinta. Aoleu, esti mancat! Te parasc la Iohannis! Ca cica astia prefera sa critice, in loc sa vina cu solutii. Ca nu spun „ce ar trebui sa faca Romania in noua constructie europeana si cum ar trebui sa dirijeze intre Washington si Moscova”. Vezi, bre, rafinatule in gandire, asa se intampla cand consultantul face pe analistul. La propria televiziune, evident, caci nu cred ca vreo alta s-ar incumeta sa te lase sa-i strici ratingul. Pana si precupetele din Obor si ghicitoarele din Damaroaia stiu ca intre Washington si Moscova se afla turnul de control al coanei Merkel, ea e cu dirijatul, iar romanul, intelectual sau consultant, e cu caratul bagajelor la cala. Las-o pe-asta cu datul cu parerea, zi, bagi diseara o emisiune cu Rares Bogdan cantand romante? O sa-ti creasca ratingul cu doi. Eu si ciobanescul meu catalan, pe care vreau sa-l invat sa latre.

author avatar
Valentin Boeru
3.709 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai nene!….tare de tot articolul asta” cu geniul de la Campia Turzii”!…care a dat moca intreprinderea simbol al orasului……tocmai RUSILOR!..se vede clar ca acest GUSA,la cum”turuie,este acoperit dublu”!…un pensionar…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger