AcasăNewsANAF scoate la vanzare sediile Grivco, Intact, Antena 1 si Antena 3

ANAF scoate la vanzare sediile Grivco, Intact, Antena 1 si Antena 3

Agentia Nationala de Administrare Fiscala se pregateste sa scoata la vanzare cladirile importante detinute de Dan Voiculescu, pentru a recupera prejudiciul din dosarul privatizarii ICA, cel in care Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Prejudiciul din dosarul respectiv, in care Voiculescu a fost gasit vinovat de privatizare frauduloasa si spalare de bani, este de circa 60 de milioane de euro.

Iar profit.ro anunta ca, prin scoaterea la vanzare a sediilor Grivco, Intact, Antena 1 si Antena 3, sefii ANAF spera sa obtina cel putin 15 milioane de euro.

Cladirile vor fi vandute prin licitatie iar preturile de pornire sunt urmatoarele: 3,4 milioane de euro pentru cladirea in care activeaza Antena 1 si Antena 3, 3,5 milioane de euro pentru sediul Intact si 8,2 milioane de euro pentru sediul Grivco.

Va reamintim ca in dosarul privatizarii ICA Dan Voiculescu a fost trimis in judecata in decembrie 2008, iar in august anul trecut a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Confiscarea cladirilor amintite a fost atacata de Camelia Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti, dar magistratii i-au respins contestatia.

author avatar
Cristi Ionita
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger