AcasăNewsANAF scoate casa lui MM Stoica la licitatie

ANAF scoate casa lui MM Stoica la licitatie

Pentru a recupera o parte din prejudiciul din Dosarul Transferurilor, reprezentantii ANAF au decis sa scoata la licitatie casa lui Mihai Stoica, fostul manager al campioanei Steaua Bucuresti.

Pentru implicarea sa in Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, desi procurorii nu solicitasera o asemenea pedeapsa pentru cel poreclit „MM”.

MM a fost acuzat ca nu a varsat in vistieria statului taxele si impozitele aferente mai multor transferuri de jucatori, iar acum autoritatile vor sa recupereze prejudiciul.

Pe 1 aprilie va fi scoasa la licitatie casa detinuta de Mihai Stoica in judetul Galati. Este vorba despre un imobil de 59 de metri patrati, construit din paianta, acoperit cu tabla si format din doua camere, doua holuri, o magazie si o bucatarie. De asemenea, la pachet este inclus un teren de 2.760 de metri patrati.

Pretul de pornire al licitatiei este de 121.787 de lei. Daca nimeni nu va oferi macar pretul respectiv, va fi organizata o noua licitatiei unde pretul de pornire va scadea cu 25%.

author avatar
Cristi Ionita
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger