AcasăNewsANAF face controale pe piata legumelor si a fructelor. Primele amenzi

ANAF face controale pe piata legumelor si a fructelor. Primele amenzi

In plina luna mai, reprezentantii Fiscului s-au pus pe controlat comerciantii de legume si fructe en-gross. Operatiunii de verificare i s-a dat si un nume: CERES.

Concret, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala au inceput actiuni de verificare, ale carori urmari s-au vazut deja, in sensul in care s-au anuntat si primele amenzi.

Este vorba despre rezultatele primelor zile de verificari, desfasurate intre 19 si 20 mai. Cand au fost controlati 345 de contribuabili, amenzile si confiscarile (au fost ridicate 48.234 de kilograme de fructe si legume, in valoare de 109.565 lei) totalizand peste 2,7 milioane de lei, din cate s-a anuntat din directia ANAF.

Operatiunea in cauza nu se incheie odata cu luna in care ne aflam, ci va continua pe tot parcursul verii, din cate au transmis reprezentantii ANAF-ului.  In tot acest rastimp, vor fi monitorizate centre comerciale, piete, targuri, dar si alte spatii in cadrul carora sunt comercializate, in sistem en-gros, marfuri de tipul fructelor si/sau legumelor proaspete.

sursa foto: vremeanoua.ro

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger