AcasăNewsANAF a luat la puricat si salile de evenimente

ANAF a luat la puricat si salile de evenimente

Inspectorii antifraudă au declanşat Operaţiunea “Ballroom”

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin structurile antifrauda, a initiat actiunea “Ballroom”, efectuand controale operative la societati care detin spatii cu destinatie principala de organizare evenimente, in special nunti.

Inspectorii<br >antifraudă<br >au declanşat<br >Operaţiunea<br >Ballroom

Au fost verificati 227 de contribuabili, fiind aplicate 108 sanctiuni contraventionale principale (95 amenzi si 13 avertismente), valoarea totala a amenzilor fiind de 636.441 lei si s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite si bunuri in valoare totala de 31.134 lei, din care sume (numerar) in valoare de 2.344 lei, venituri ilicite in valoare de 28.740 lei si bunuri in valoare de 50 lei. De asemenea, s-a dispus suspendarea activitatii a cinci contribuabili . “Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor incasate din inchirierea spatiului unde se desfasoara evenimentul si/sau prestarile de servicii conexe (catering, servire bauturi, program artistic, DJ etc.”, se mentioneaza intr-un comunicat al ANAF.

So pe oieri!

ANAF le-a pus gand rau ciobanilor! Inspectorii ANAF au facut verificari la sange la crescatorii de ovine si i-a obligat sa achite TVA retroactiv plus penalitati. „Suntem luati de ANAF din urma cu cinci ani pentru ca am depasit cifra de afaceri. Le-am zis sa verifice conturile pe care le avem sa vada cati bani am incasat. Nici nu vor sa discute si sa colaboreze cu noi. Sunt foarte abuzivi. La mine reiese ca in 2012 am realizat venituri de 250.000 de lei din vanzarea mieilor. Banii astia nu i-am realizat in trei ani de zile”, a declarat Gheorghe Vonica, cioban din Arad.

Fiscul amendeaza soferii

“Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, si Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au organizat, ieri, pentru prima oara, o actiune comuna de control in domeniul transportului public de persoane in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. La activitatile de control au participat 42 inspectori antifrauda si 13 politisti rutieri ocazie cu care au fost controlate 66 autovehicule destinate transportului de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, fiind aplicate 32 sanctiuni contraventionale”, se arata intr-un comunicat al Fiscului.

author avatar
Catalin Dumitrescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger