AcasăNewsAna Morodan, mesaj pe social media, pentru tinerii care o urmăresc, visând...

Ana Morodan, mesaj pe social media, pentru tinerii care o urmăresc, visând să fie influenceri. „Contesa digitală”: Nu faceți ca mine!

(sursa foto: Facebook/Ana Morodan)

După ce a fost reținută pentru 24 de ore, apoi aflându-se faptul că a fost pusă sub control judiciar, după ce a fost prinsă „pe picior greșit” de poliție, și anume după ce ar fi urcat la volan băută și sub influența unor substanțe interzise, tânăra cunoscută drept „Contesa digitală” a ales să transmită un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare.

Ana Morodan a postat un mesaj, joi dimineață pe Instagram – rețeaua de socializare pe care are 470 de mii de urmăritori – o primă reacție scrisă după ce a ajuns în vizorul oamenilor legii. Cu doar câteva ore înainte, ea declarase în fața presei că ia somnifere, negând, însă, faptul că ar fi consumat droguri. „Nu am consumat droguri”, a spus Ana Morodan. „Pentru că iau medicamente şi servesc somnifere care sunt pe rețetă”, a mai susținut aceasta, întrebată de ce a ieșit pozitivă testarea.

Citiți și: Ana Morodan, prinsă beată și drogată și fără permis la volan. „Contesa digitală” a fost reținută!

În mesajul postat pe Instagram, ea se adresează din capul locului tinerilor care o urmăresc, cu gândul să devină la rândul lor influenceri. „Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu va lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta”, îi sfătuiește Ana Morodan.

Tânăra influencer cunoscută drept „Contesa digitală” recunoaște că a greșit, spune că regretă că a dezamăgit și se declară „recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău”. Mai mult, ea dă ca exemplu situația dintr-o comunitate din Africa, acolo unde, susține Ana Morodan, „când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează”.

Mesajul integral al „Contesei Digitale”

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine.

Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu va lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume că într-o poveste pe care am auzit-o odată.

Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult că oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim.

Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a ales să transmită Ana Morodan, în 30 martie, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan)

author avatar
Andrei Coman
502 afisari

7 COMENTARII

  1. A VRUT SA FIE CELEBRA SI FERICITA CA MARLYN MONROE?! NEBUNA, PAI, AIA A FOST TOT O DROGATA, BETIVA SI NEFERICITA…CE AI DORIT, AIA AI OBTINUT…TE MAI FACUSI SI REVOLUTIONARA? MAI, GARIBALDI, MAI!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger