AcasăNewsAna Maria Prodan, dupa pierderea mamei: Nu stiu cum vor fi zilele...

Ana Maria Prodan, dupa pierderea mamei: Nu stiu cum vor fi zilele fara ea

Cu ochii acoperiti de ochelari de soare, cat sa nu i se vada ochii plansi, si cu vocea care trada cat de greu ii este sa accepte una dintre marile lovituri din viata unui om, pierderea mamei, Ana Maria Prodan a vorbit pentru prima oara despre momentul despartirii de „iubirea vietii” sale.

„Nu stiu cum vor fi zilele fara ea. (…) Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda ca o sa o salveze”, a marturisit Ana Maria Prodan, pentru Stirile ProTV.

Cea mai mare dintre cele doua fete ale regretatei cantarete Ionela Prodan a dezvaluit ca mamei sale nu i s-a spus niciodata, concret, ce problema de sanatate are, din dorinta de a fi protejata. Si ca, la randul sau, mama si bunica Ionela Prodan nu le-a dat de inteles celor din familie cat sufera de fapt. „A fost atat de demna si… N-a stiut niciodata, de fapt, ce are (…) a fost o luptatoare desavarsita, probabil stia, dar pe noi ne iubea atat de mult incat avea incredere deplina si cand ma intreba ce are ii spuneam <<nimic, doar ceva, trebuie sa facem niste analize, sa vad eu>>”, a marturisit impresara despre cea care i-a dat viata si cu care avea, se stie, o relatie extraordinar de apropiata.

 

Mama si fiica erau nedespartite, inclusiv la evenimente publice (sursa foto: facebook.com/anamaria.prodanreghecampf)

Ionela Prodan a cedat in lupta cu suferinta luni seara. A murit pe un pat de spital de la Elias. Avea 70 de ani. Sicriul cantaretei a fost depus la capela Cimitirului Bellu inca de marti dupa-amiaza. Solista va fi condusa pe ultimul drum joi la pranz.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger