AcasăNewsAna Birchall, noul vicepremier interimar

Ana Birchall, noul vicepremier interimar

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul de numire a Anei Birchall în funcţia de vicepremier interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Ana Birchall Sursa foto Twitter

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 11 iunie a.c., decretul pentru desemnarea doamnei Ana Birchall, ministrul justiţiei, ca viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, interimar”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, marți, la Cotroceni propunerea ca Ana Birchall să fie vicepremier interimar, precizând că aşteaptă un răspuns de la preşedinte.

Ana Birchall este și ministru al Justiției.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
178 afisari

2 COMENTARII

  1. Am mari semne de intrebare vis a vis de aceasta femeie ,rece ca un sarpe si avida de putere.
    M-am intrebat dupa ce a castigat procesul cu Corneliu Vadim Tudor ,care intre timp a decedat la spitalul militar,de ce le-a executat pe fetele lui Vadim ,mai ales ca se pare ca nu duce
    lipsa de banuti ,este cumva rautate maxima si razbunare ! Inca un exemplu ,de cum se transforma femeile ajunse la putere si care au deja o baza de pornire. Cred ca ne indreptam catre matriarhat ,are grija viorica dancila.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger