AcasăNews"An nou fericit!" 2013: Urare-logo de la Google, de Revelion. Sa inceapa...

„An nou fericit!” 2013: Urare-logo de la Google, de Revelion. Sa inceapa petrecerea!

Logo-ul Google pentru Revelionul 2013

E 31 decembrie 2012! Mai sunt doar cateva ore pana la trecerea in noul an, si toata lumea se gandeste deja la petrecere! Motorul de cautare Google a ales un logo de sarbatoare, prin intermediul caruia sa vesteasca apropierea lui 2013 si sa ureze utilizatorilor un „An nou fericit!”.

Logo-ul Google pentru Revelionul 2013

Romanii, dar nu numai se pregatesc cu mic, cu mare de petrecerea de Revelion, numarand orele pana se vor intalni cu prietenii, rudele sau colegii pentru a fi impreuna la trecerea in 2013, fie la munte, la mare, in cluburi, case sau, de ce nu, la concertele organizate de Anul Nou, in aer liber.

Popularul motor de cautare s-a gandit sa le transmita utilizatorilor un mesaj, in ultima zi a anului 2012. Fetite, baieti, Scufita Rosie, dar si lupul, Abraham Lincoln, Dracula, savanti, muzicieni si Alba ca Zapada. Cu totii participa la petrecerea Google. Literele ce formeaza numele motorului de cautare, „G”, „O”, „O”, „G”, „L”, „E”, sunt decorate special. Culoare, voie buna, confetti, baloane, cantece si o masa incarcata cu bunatati. Toate acestea se regasesc in logo-ul Google de luni, 31 decembrie, ce vine insotit de o urare pentru 2013 – „An nou fericit!”. Si de Craciun, motorul de cautare a ales sa marcheze Sarbatorile cu o urare si un logo colorat si vesel.

858 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger