AcasăNewsAmy Winehouse a murit la Londra - VIDEO

Amy Winehouse a murit la Londra – VIDEO

amy-winehouseAmy Winehouse a murit la Londra. Avea 27 de ani

Amy Winehouse a murit, sambata, la ora 16:00 (ora locala), in casa ei din Londra. Amy Winehouse a fost gasita  in apartamentul ei din Londra si se pare ca a murit in urma unei supradoze, conform News York Post. Amy Winehouse ar fi implinit in septembrie 28 de ani.

Amy Winehouse a murit de suprazoda la 27 de ani! La fel ca Janis Joplin! – VIDEO

amy-winehouse
Amy Winehouse a murit la Londra. Avea 27 de ani

Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze la Bucuresti, pe 15 august, insa intreg turneul european al cantaretei a fost anulat, dupa ce la concertul din Belgrad ea a urcat pe scena in stare de ebrietate. De notorietate este si faptul ca Amy Winehouse a avut intotdeauna probleme cu drogurile.

[youtube]namFjcOgHSE[/youtube]

Amy Winehouse nu va mai canta niciodata la Bucuresti!

Amy Winehouse anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample”, au afirmat atunci reprezentantii artistei britanice, intr-un mesaj adresat tuturor fanilor din tarile in care Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze in aceasta vara.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
2.017 afisari

4 COMENTARII

  1. ce pacat! avea o voce deosebita si era ,de altfel,o prezenta deosebita pe scena(fara ironie o zic)…pacat ca atat de multe vedete au sfarsit(si continua sa sfarseasca) intr-un mod atat de nedemn,tragic:(

  2. Sincera sa fiu mia placut foarte mult vocea ei si a fost chiar cea mai misto cantareata.
    😐 E pacat sa vezi cum se duc vdetele cele mai super si mai ales ca vezi vedete murind din cauza alcoolului si a drogurilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger