AcasăNewsAmy Winehouse a murit de suprazoda la 27 de ani! La fel...

Amy Winehouse a murit de suprazoda la 27 de ani! La fel ca Janis Joplin! – VIDEO

Amy-Winehouse-a-murit-supradoza-droguri-alcool-londraAmy Winehouse a murit de suprazoda la 27 de ani! La fel ca Janis Joplin!

Amy Winehouse a murit, sambata, 23 iulie 2011, la varsta de 27 de ani. Cauza mortii a fost o supradoza. Amy Winehouse a fost gasita moarta in apartamentul ei din Londra, conform News York Post. In urma unei supradoze a murit si Janis Joplin, in 1970, tot la varsta de 27 de ani!

Amy Winehouse nu va mai canta niciodata la Bucuresti!

Amy-Winehouse-a-murit-supradoza-droguri-alcool-londra
Amy Winehouse a murit de suprazoda la 27 de ani la Londra! La fel ca Janis Joplin!

Amy Winehouse a fost internata de multe ori in clinicile de reabilitare pentru depedenta de droguri si de alcool. In urma cu doua luni, Amy Winehouse a fost iar internata intr-o clinică de reabilitare din Londra unde a primit un ultim avertisment din partea medicilor: „Renunti la alcool sau mori!”

Amy Winehouse a murit la Londra – VIDEO

Mama ei se astepta ca Amy Winehouse sa moara

Despre problemele pe care Amy Winehouse le-a avut cu alcoolul si drogurile a vorbit si mama ei, Janis, intr-un interviu in 2008: „Stiu de mult ca fiica mea are probleme. Imi dau seama ca ar putea sa moara intr-un an. O vedem cum se omoara, incet (…) M-am abtinut sa o intreb unde vrea sa fie inmormantata, in ce cimitir. Pentru ca acolo va ajunge daca continua cu drogurile„.

[youtube]KUmZp8pR1uc[/youtube]

[youtube]tVfoT1r8Ay4[/youtube]

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
2.453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger